Творче завдання для 7 класу!

Любі учні 7 класу!
Пропоную вам спробувати свої літературні здібності для закріплення знань з хімії: необхідно написати КАЗКУ, у якій використані назви елементів періодичної таблиці.

Наприклад:
Казка "Щасливий квиток"
 
Жив у Німеччині хлопчик Арсен зі своїм собакою Аргон і батьками. І ось одного разу почув Арсен по радіо, що в їх містечко Уран приїжджає цирк "Розумні люди".

І ось настав той день 1 березня і Арсен пішов у цирк. Але ці вистави в цирку зовсім не були схожі на ті, які він бачив раніше. Там показували досліди, розповідали про таких знаменитих людей як: Ейнштейн, Менделєєв, Нобель. А у кінці цієї програми був конкурс - хто більше назве хімічних елементів з таблиці Менделєєва. А так як Арсен дуже любив хімію, то він міг виграти, і він - виграв. Скільки радості було в нього, він міг виграти подорож з Селеною Гомез до Франції, Індію, Італію, Америку або просто подорож по Європі.

Хлопчик з батьками і Селеною поїхали в Америку. Відвідали музей "Титанік", знаменитий кінозал "Прометей", в Каліфорнії поїли шашлик на найбільшому мангалі "Ферум".

Ну а через 7 днів вони повернулися до Німеччини, де їх вже чекав Аргон.

Чекаю на ваші казки!

1 коментар:

А що Ви думаєте з цього приводу?